Egyre közelebb a Poco F6 startja

Újabb ár/érték csatát nyerhet a Xiaomi almárka.

A Poco X6 Pro már bizonyított árához mért, kiemelkedő képességeivel, persze hivatalos magyarországi forgalmazás nélkül, egyéb csatornákon beszerezve könnyű lejjebb tornázni a vételárat, mi pedig a hazai gyártói bevezetés és szervizelés pártfogói vagyunk. Ettől még, ha egy remek készülék egy kattintással megrendelhető, akkor évekre letudható vele a mobilkérdés, és a szintén versenyképes Poco F5 folytatása sem fog szerénykedni, a közeljövőben esedékes bejelentéssel.


Remek lett a Poco F5 és még jobb lehet a folytatása [+]

A Poco F6 ugyanannak a készüléknek a nemzetközi neve lehet, amely Kínában Redmi Note 13 Turbo néven érkezik, és az Android Headlines a HyperOS kódból még az SM8635 kódjelű chipet, vagyis a Snapdragon 8s Gen 3-at is kihalászta, amely egy hatékonyságra fókuszáló csúcslapka egy 3 GHz-es Cortex-X4, négy 2,8 GHz-es Cortex-A720 és három 2 GHz-es Cortex-A520 processzormaggal, valamint a sima Gen 3-nál szerényebb Adreno 735 GPU-val.

A doboz és tartalma
A Poco F5 Pro folytatása is ígéretes [+]

Az 50 megapixeles normál, 8 megapixeles ultraszéles és 20 megapixeles szelfikamerával várt Poco F6 már korábban beszerzett több engedélyt, most pedig a thaiföldi NBTC-nél kapott zöld utat a forgalmazásra, úgyhogy tényleg napok kérdése lehet a bemutató. A telefon lapos, 1220p felbontású kijelzővel és 90 wattos gyorstöltővel várható, és nem egyedül érkezik: Poco F6 Pro várhatóan a Redmi K70 átcímkézése lesz Snapdragon 8 Gen 2 chippel, amely erősebb lehet a 8s Gen 3-nál. A K70 egyébként már novemberben bemutatkozott 6,67"-es QHD panellel, pocósított változata viszont még várat magára.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Poco

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés