Újabb Samsungok telepíthetik a Galaxy AI-t

A Galaxy S22 és S21 család is One UI 6.1-re vált, ám eltérő AI funkciókkal.

Bár a Galaxy AI gyűjtőnéven futó funkciócsomag a S24 családdal debütált, áprilisban megérkezett a One UI 6.1 felülettel egyetemben a Galaxy S23, a Tab S9, a Z Flip5 és a Z Fold5 modellekre. Itt jártuk körbe a Galaxy S23 Ultra segítségével a Google-féle Karikázz és keress, illetve a Samsung-féle Generatív háttérkép, Fotósegéd, Élő fordítás, Tolmács, Átírási segéd, Böngészési segéd, Chat segéd és Jegyzetsegéd funkciókat.


A Galaxy S22 Ultra [+]

Ezeket a Samsung májusra ígérte a Galaxy S22, a Tab S8, a Z Flip4 és a Fold4 modellekre, és az első piacokon, amibe Dél-Korea beletartozik, a telefonok már meg is kapták a One UI 6.1 / Galaxy AI kombinációt, és aligha várat magára a közzététel a táblagépekre. A publikálás üteme régiónként viszont eltérő lehet, úgyhogy nem árt türelemmel lenni, innentől pedig bonyolódik egy kicsit a történet.


A Galaxy S21 ás az S21+ [+]

Amíg ugyanis a One UI 6.1-re számíthatnak a 2021-es csúcsmodellek, addig a Galaxy AI csak a 2022-es évjárattól települ, így a SamMobile szerint a Galaxy S21 és a Z Flip3 megkapta ugyan a friss felületet (az S21 FE még nem), az AI funkciók közül viszont csak a karikázz és keresst, ami különben is általános, androidos megoldás. Még egy csavar a dologban, hogy a publikáció szerint Z Fold3 mégis megkapta a Galaxy AI funkciócsomagot, illetve tisztázásra vár a közösség által, miszerint a 2021-es modellek megkapták-e az átírási segédet.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés