100W-os gyorstöltéssel várható a csúcs-Honor

Nem csak a periszkópos kamera és a rendszerchip, hanem a töltési teljesítmény is megkülönböztetheti a sima és a Pro modellt.

A Honor eladása utáni éra első, nemzetközi piacra kerülő csúcsmobilpárosa lehet a közeljövőben bemutatkozó Honor 50 és Honor 50 Pro, és bár a külső alapján sejthető, hogy az alapok még erősen Huawei-tőről fakadnak, az új tulajdonosnál lévő márka lelkesen várja a Google-támogatás visszakerülését és a hardverekhez való szabad hozzáférést.


[+]

Egyre több képen látjuk az újdonságokat, érkeznek az egyéb információk is, ám a töltésről most először olvashatunk, méghozzá a 3C certifikációjának köszönhetően. Ahogy azt a táblázatban lehet látni, kétféle töltő kerülhet a dobozokba. Valószínűsíthető, hogy a sima Honor 50 kaphatja azt az adaptert, ami már a Honor V40-nél is ismert volt (HW-110600C00), 66W-os maximális teljesítménnyel. Ennél eggyel érdekesebb lehet a Pro változat 100W-os töltője, ami a gyártótól teljesen új, és ha tényleg 4400 mAh-s telepet kell töltenie, akkor tényleg egy bő kávézásnyi idő alatt töltheti fel teljesen a készüléket.

A Honor 50 lehetséges rajza
A Honor 50 lehetséges rajza (forrás: GSM Arena) [+]

Az olcsóbb modellt Snapdragon 870-nel, a drágábbikat pedig Snapdragon 888-al várják az előzetesekben, 6,79 hüvelykes, 120 Hz-es képfrissítésű AMOLED kijelzőre és 50 megapixeles hátlapi főkamerára lehet számítani. A periszkópos lencse a Pro változat privilégiuma lehet, viszont a sima változat is három hátlapi látószöggel teheti változatossá a képalkotást.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés