108 megapixeles szenzorral jön a Xiaomi Mi Mix 4?

A Samsung kameráját a Xiaomi veti be először, a Twitteren felmerült, hogy már a Mi Mix 4 is órási felbontású kamerával érkezik.

A Xiaomi nagyon ráment a kameraképességekre. A Redmi következő modellje az elsők között lesz, amelyet a Samsung 64 megapixeles kamerájával mutatnak be. A Xiaomi India már be is harangozta az 1/1,72" szenzormérettel rendelkező, 0,8 mikronos képpontokkal dolgozó, 64 megapixeles, quad Bayer szűrős Samsung ISOCELL Bright GW1-es kamerát. A Redmi készülék valószínűleg 16 megapixeles képeket fog alapértelmezett lőni Super PD autofókusz és hardvers Hybrid 3D HDR mellett. A cicás szemléltető kép most elmaradt.

De nem csak a Redmi várható új szenzorral, a Xiaomi Mi szériában is számíthatunk újdonságra. Legalábbis az IceUnivers szerint. Az már biztos, hogy a Xiaomi fogja először bevetni a Samsung 108 megapixeles ISOCELL CMOS szenzorát. A hatalmas felbontású szenzorokat alapvetően nem idén vártuk, az IceUniverse korábban 2020-ra datálta a tízszeres optikai zoommal dolgozó egységek tényleges megjelenését, most mégis úgy tűnik, már a Mi Mix 4-gyel elérhetővé válik a technológia. A Xiaomi csúcsmodelljének bemutatója márpedig idén esedékes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés