128 másodperc alatt fogyott el a Realme Narzo-készlet

Ahogy az lenni szokott, ezúttal is publikáltak adatokat az első villámértékesítésről: a kétperces adat remek, de szokásos módon csak promóciós célokat szolgál.

Ha azt mondjuk, 2 perc alatt elfogyott a teljes első Realme Narzo 10-készlet, az nyitásnak valóban elég jól hangzik, ám ha hozzátesszük, hogy a 100 milliós nagyságrendű éves piacot lefedő Indiában kelt el körülbelül 70 ezer eszköz, akkor már nem ennyire döbbenetes a kép. Az átcímkézett Realme 6i-t leginkább az ára adhatja el, a 4/128 GB-os kivitel ugyanis 52 ezer forintnyi rúpiáért vásárolható meg Indiában, az eredeti modell ugyanezt jóval 60 ezer forint fölött kínálta néhány hete.

Realme Narzo 10Realme Narzo 10Realme Narzo 10 Realme Narzo 10 [+]

A Realme Narzo 10 egyébként 6,5 hüvelykes, 720 x 1600 pixel felbontású, IPS kijelzőt kapott 16 megapixeles szelfikamerával, továbbá MediaTek Helio G80 rendszerchipet, négy hátlapi kamerát (48 MP + 8 MP ultraszéles + 2 MP mélység + 2 MP makró), két nanoSIM-helyet, illetve 5000 mAh-s akkumulátort, 18 wattos gyorstöltővel.

Előzmények

  • Realme 6i - művészet lemeríteni

    Borsot törne a Realme a Redmi orra alá, és bár a méretes panel HD felbontással szerénykedik, épp ez garantálja a fenomenális üzemidőt. Mégsem kerek a történet.

  • Bemutatkozott a Realme Narzo 10 és 10A

    A Narzo 10 ismerős lesz, mivel a Realme 6i átbrandelt verziója, a Narzo 10A viszont egy egyszerűbb, egyben olcsóbb ajánlat.

  • Realme C3 - ez kéne legyen a minimum

    Továbbra sem ismert márka a Realme itthon, de a C3-mal van esélyük ezen változtatni. A márka legolcsóbb telefonja nem okoz csalódást.

Hirdetés