18 GB RAM-ra válthat a ROG Phone 5

Az előző generációk sem spóroltak a memóriával, viszont az újdonság esetén világelső lehet az Asus ezzel a kapacitással.

Már az Asus ROG Phone 3 is az elsők közt volt a mobilos szegmensben, ami 16 GB RAM-mal is elérhető volt, most viszont tényleg abszolút első lehet a memóriás számháborúban az Asus, hiszen a március 10-én bemutatkozó utód akár 18 GB RAM-ot is kaphat a jelenlegi hírek szerint. Az információ a Geekbench oldaláról származik, ahol egy I005DB kódnevű (korábban ezt már összekötötték az új ROG-gal) eszköz ennyi RAM-mal került tesztelésre, és egyébként a Snapdragon 888 rendszerchipje igen jól vizsgázott számítási kapacitásból is.


[+]

Az 5 nanométeres rendszerchippel, 144 Hz-es képfrissítést kínáló OLED panellel és várhatóan 6000 mAh kapacitású akkumulátorral szerelt gamer csúcsmodell, az ázsiai tetrafóbia miatt a négyes számozást átugorva érkezik meg a jövő héten, a mobil Tencent különkiadását pedig a JD.com oldalán egy külön előzetesben lehet megtekinteni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

  • ASUS ROG Phone II - túlnövi a feladatot

    Reneszánszukat élik a játékra kihegyezett mobilok, a ROG márkanevet működtető ASUS-tól pedig el is várjuk, hogy komolyan vegyék a műfajt: de vajon tényleg ez ma a legjobb gamer mobil?

Hirdetés