2023 első negyedévében érkezik a OnePlus 11 Pro

A specifikáció viszont, a rendereket egész gyorsan követően, már most kiszivárgott.

A OnePlus új csúcsmodellje, amely természetesen a most novemberben bemutatkozó Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-vel érkezik, 2023 első negyedévébe érkezik, ehhez képest a korai prototípus alapján készült rendereket követően, amelyeken a némítókapcsoló is egyértelműen látszik, már a várható specifikáció is kiszivárgott. Az exkluzív információkat Steve Hammerstoffer szállította a 91mobiles számára.

Így nézhet ki a OnePlus 11 Pro
Így nézhet ki a OnePlus 11 Pro [+]

A következő csúcsszett mellett minimum 8, maximum 16 GB rendszermemória dolgozik majd, amihez 128 vagy 256 GB belső tárhelyet kapunk, feltehetően, de legalábbis remélhetőleg a legújabb típusokból. A 6,7 hüvelykes, 120 Hz képfrissítésű AMOLED panelbe viszont csak egy 16 megapixeles szelfikamera lyukad majd a bal sarokban. A hátlapon 50 megapixeles főkamerára, 48 megapixeles ultraszéles látószögűre és 32 megapixeles telés szenzorra számíthatunk kétszeres optikai zoommal, mindezt pedig a Hasselblad fémjelzi.


[+]

Az 5000 milliamperórás telep maximális töltésteljesítménye 100 watt lesz, kapunk Dolby Atmos sztereó hangszórókat, WiFi 6E támogatást és 5.2-es Bluetootht, egyelőre ismeretlen kodektámogatással. OnePlus 11 szériát Android 13-as alapon OxygenOS 13-mal felhasználói felülettel várjuk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés