20 millió Redmi 7 után ideje a Redmi 8-ra koncentrálni

A Xiaomi saját eladási rekordjait döntögeti az első önálló Redmi készülékekkel, de máris jön a folytatás.

A Xiaomi nem ok nélkül büszke az első önálló Redmi brand alatt bemutatott szériájára. A készülékek (Redmi 7, Redmi Note 7, Redmi Note 7 Pro) kiváló ár/érték aránnyal, kivitellel és képességekkel kerültek nemzetközi forgalomba, amit az eladások is igazolnak. Az első 10 millió darab 129 nap alatt kelt el, a tizenötmilliós mérföldkőhöz hat hónapra volt szükség, ezt sikerült 20 millióra növelni plusz egy hónap alatt. A gyártó meg is ragadta az alkalmat, hogy köszönetet nyilvánítson.

És megjegyezze, hogy hamarosan érkezik a folytatás. A Redmi Note 8-ról egyelőre nem sokat tudunk, csak sejtjük, hogy jó eséllyel 64 megapixeles Samsung főkamerával szerelik és a Redmi K20-hoz hasonló kialakítást kap. Amivel viszont valószínűleg még a Redmi 7-es széria eladásait is felül fogja múlni az új generáció, az az NFC. A Xiaomi eddig mellőzte ezt a funkciót (cserébe sokszor volt infra), de ezzel a húzással tökéletesen kimaxolhatják az ár/érték arányt és rengeteg új felhasználót nyerhetnek meg, akik eddig az NFC permanens hiánya miatt nem választották a gyártó eszközeit.

A Redmi 8-as széria a ma felbukkant hivatalos előzetes szerint a Redmi Note 8 és Note 8 Próval mutatkozik be, előbbi valószínűleg szerényebb kamerarendszert visel majd, a képen látható Pro modell viszont három szenzorral támad, az ujjlenyomat-olvasó ellenben marad a helyén. A bemutató augusztus 29-én, csütörtökön esedékes.

Azóta történt

Előzmények

  • Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7

    Csak egyelőre azt nem tudjuk, hogy pontosan milyen is lesz az. Az előzetes alapján gyanús, hogy fehér.

  • Nagyon fogy a Redmi Note 7

    Hasonló számokat produkál a Honor egyik modellje is, de ugye nem mindegy, mennyi idő alatt.

  • Redmi Note 7 - nota bene

    Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.

  • Redmi 7 - a hetedik te magad légy

    A Xiaomiról leválasztott brand első szériájának igazi belépő szintű készüléke. Legalábbis az árat tekintve. A képességeit figyelembe véve azért bőven nem egy vészmegoldásról beszélünk.

Hirdetés