21 millió forintot adományoz a Vodafone

A Vodafone Magyarország Alapítvány, mely öt éve segíti a rászoruló társadalmi csoportokat, márciusi ülésén hét szervezet támogatásáról döntött, összesen 21 millió forint értékben.

Az ötéves fennállását idén ünneplő Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriuma újabb 21 millió forint értékű támogatásról döntött legutóbbi ülésén. Az Alapítvány ezúttal a súlyosan, halmozottan sérült, vagy autista gyermekek és fiatalok fejlesztésének, rehabilitációjának segítését tűzte ki céljául.

A Vodafone Alapítvány kuratóriuma a következő pályázók rész- vagy teljes összeggel történő támogatása mellett döntött:

- Dévény Anna Alapítvány
- Egyenlő Esélyekért Alapítvány
- Esőemberke Alapítvány a Vas Megyei Autistákért
- Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület
- Négylábú Doktorok Közhasznú Alapítvány
- Szív és Kéz Sajátos Nevelési Igényű Gyermekekért Alapítvány
- Vésztői Sérült Gyermekekért Egyesület

Az Alapítvány kuratóriuma összesen 115 támogatási kérelmet kapott, mely bizonyítja, hogy óriási szükség van a segítségre. A 21 millió forint a pályázók által összesen kért 346 millió forinthoz képest elenyésző, ezért is tartja fontosnak az alapítvány, hogy nyilvános fórumokon hívják fel az emberek figyelmét a rászorulók támogatásának szükségességére.

A támogatásban részesülő hét szervezet közül a Dévény Anna Alapítvány és a Szív és Kéz Sajátos Nevelési Igényű Gyermekekért Alapítvány munkáját már korábban is támogatta a Vodafone Magyarország Alapítvány, hiszen azt vallják, hosszú távú együttműködésekkel lehet igazi eredményeket elérni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés