30 évesnél is idősebb BMW ihlette a Galaxy S23 Ultra különkiadását

Csak ezer darab készül az exkluzív kiadású csúcstelefonból, amit csak Koreában lehet megrendelni.

Miért éppen Korea? Egyrészt ez a Samsung hazája, másrészt viszont a német autóknak meglepően nagy népszerűségük van az ázsiai országban, évek óta az importált autók majdnem kétharmada német, a BMW és a Mercedes-Benz fej-fej mellett haladt sokáig az értékesítési listák élén egymást előzgetve, de az utóbbi pár évben a BMW toronymagasan vezeti ezt a statisztikát. Ezzel egyébként a Hyundai, a Kia és a Ssangyong után összesítésben is a negyedik egy olyan piacon, ahol a japán márkák labdába sem tudnak rúgni. A Samsung tavaly a Mercedest EQ szériát választotta egy exkluzív kiadáshoz partnerként az S22 Ultra kapcsán, idén viszont a BMW ihlette az egyedi szériát.


[+]

Nem csak úgy általánosságban a BMW, hanem az egyik legismertebb gyártói legenda, az E30 M3 a speciális változat főszereplője. Kapásból a doboz egy piros M3 elejét formázza, ahol a motorháztetőt felhajtva juthatunk a beltartalomhoz, amely természetesen jóval gazdagabb, mint a mezei S23 Ultra foghíjas tartozéklistája. A vásárló kap hatféle kulcskarikát korszakokon átívelő BMW emblémákkal, plusz egy "We are M" logót is, de ezek csak az apróságok.

Mert jár még a pakkhoz egy akkumulátoros mobil pumpa BMW logóval, egy pohártartós vezeték nélküli töltőpad, egy analóg óra, egy poszter és egy fotóalbum is. Mindezeken felül  a vásárlók kapnak egy kupont is egy koreai BMW vezetéstechnikai központ képzéséhez. Nyilván maga az S23 Ultra is tömve van BMW-s hátterekkel, témákkal, egyedi bekapcsolási animációval, de még a tok hátulján is az ismert vesék köszönnek vissza. A legjobb viszont az egészben az, hogy az egész hóbelevanc alig 10%-kal kerül többe, mint egy mezei Galaxy S23 Ultra ugyanezzel a memória és tárhelykiosztással, tehát nem csak BMW E30 fanatikusoknak érné meg benevezni a termékre, ám a mennyiségi és lokációs szempontból is korlátozott elérhetőség miatt ez számunkra puszta érdekesség marad.

Előzmények

Hirdetés