40 milliós kérdés: hány Honor X fogyott eddig?

Annyira jól megy a telefonos biznisz a Huawei-nek, hogy megengedheti magának az elsősorban online forgalmazásra szánt, jóval kevesebb reklámot kapó, így olcsóbb Honor brand egyidejű futtatását. A 4X-szel indult az X utótagú széria, amely már a kávamentesebb 7X-nél tart, és a brand közleménye szerint elképesztő volt az elmúlt években ezen széria után a kereslet. A 7X-ből csak az értékesítés első két órájában 30 ezer darab fogyott Kínában, illetve 20 és 30 ezer két villámvásáron, Indiában. A 7X az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban is jócskán lepipálta a 6X kezdőmutatóit, az X szériás Honorok nemrég pedig átlépték a 40 milliós eladási mutatót.

Kamerapúp és hátlapi ujjlenyomat-olvasó
A Honor 7X remek eladási mutatókkal nyitott világszerte, jövőre jöhet Latin-Amerika [+]

A sikert a remek összeszerelési minőség, a jófajta adatkommunikációs csomag, az egyre erősebb kamerák és persze a jelentősen egyénire szabott EMUI felület biztosítja, nemrég pedig a Mate 10 Prónak is házon belüli riválisa akadt a Honor V10 / View 10 bemutatkozásával. A Honor USA alelnöke, Zack Zhang bejelentette, hogy az utóbbi, Kirin 970-nel szerelt zászlóshajó, illetve az előbbi, Kirin 659-es 7X is elérhető lesz jövőre Latin-Amerika több piacán. Huawei is erősíti amerikai kapcsolatait: 2018 elején a Mate 10 Pro több szolgáltatónál is fel fog bukkanni, ennek a bejelentésére és részleteire a január elején esedékes, Las Vegas-i CES-en kerül sor.

Előzmények

  • Európába érkezett a Honor View 10 és a 7X

    Egy közép- és egy felső kategóriás Honor phablettel bővült az európai mobilpaletta, egyaránt hatalmas kijelzővel, modern hardverrel és dupla hátlapi kamerával.

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

  • Honor 8 Pro - déjà vu

    A sokadik Kirin 960-as phabletet teszteljük, ám mind közül a legolcsóbbat. A 6/64 GB-os RAM/tárhely kombináció önmagában előnyös, a QHD kijelző és a mellékelt VR-megoldás pedig kellemes extra.

Hirdetés