4 GB RAM-mal és 4000 mAh-s akkumulátorral érkezik a Lenovo K80

Nem sokkal azután, hogy az ASUS a világon elsőként mutatott be 4 GB RAM-mal szerelt okostelefont, a Xiaomi is lépett ebbe az irányba, most pedig a Lenovo leplezte le legújabb készülékét, amiben már ugyanennyi rendszermemória található. A K80 névre keresztelt készülék nem csak a RAM mennyisége okán lehet emlékezetes, hanem a 4000 mAh kapacitású akkumulátor miatt is, amit sikerült a 8,5 milliméter vékony házba betuszkolni.

A már-már phablet kategóriába eső masina nem apró, hiszen egy 5,5 hüvelykes, 1080p felbontású kijelzőt kapott. A megjelenítőnek bőven lesz erőforrása, hiszen a motorháztető alatt egy 1,8 GHz-re skálázott, nyolcmagos processzorral ellátott Intel Atom chipset dolgozik. A hátlapi kamera 13 megapixeles és optikai stabilizátorral is rendelkezik. Az LTE-képes készülék április 30-tól egyelőre sajnos csak Kínában lesz kapható, a 4 GB-os változat 290 dolláros, vagyis átszámolva körülbelül 80 ezer forintos áron, de lesz 2 GB RAM-mal szerelt variáns is, ami pedig 240 dollárért, vagyis nagyjából 66 ezer forintért vihető majd haza.

Azóta történt

  • 2016-ban jön a Vivo Xplay 5S?

    Egyre többször kerül a pletykák kereszttüzébe az a készülék, ami nagy csak a 6 hüvelykes, QHD felbontású kijelző, hanem a Snapdragon 820 SoC miatt is érdekes.

Előzmények

Hirdetés