Novemberben érkezik a „Xiaomi Mi5"?

A Xiaomi nemrég mutatta be a Mi 4i-t, amit egyelőre csak Indiában fognak forgalmazni, de a későbbiekben más piacokon is megjelenhet. Egy kiszivárgott ütemterven most láthatunk néhány tervezett megjelenési időpontot a mobile-dad.com jóvoltából, ezen 4 új Mi készülék szerepel.

4 új Xiaomi érkezhet idén

A „Xiaomi Mi4S" júniusban jelenhet meg, 5 hüvelykes Full HD kijelzővel, Qualcomm Snapdragon 810 (MSM8994) lapkakészlettel, 13 megapixeles, optikai képstabilizátorral ellátott hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamerával. A „Redmi Note 2" a phablet kategóriában fogja képviseltetni magát, 5,5 hüvelykes HD kijelzőjéhez Snapdragon 410 (MSM8919) SoC-t kaphat, a hátlapjára egy 13 megapixeles képérzékelő kerülhet, előre pedig egy 5 megapixeles szenzor várható. A készülék drágábbik kiadása lehet a „Redmi Note 2 Pro", ami képátlóban megegyezik a normál változattal, de Full HD felbontást társíthatnak hozzá, a megnövelt pixelszámot pedig egy Snapdragon 615 lapkakészlet hajthatja ki.

Az idei év legnagyobb dobása azonban jó eséllyel a „Mi5" lehet a gyártótól, ami novemberben jelenhet meg, 5,2 hüvelykes QHD (1440 x 2560 pixel) felbontású megjelenítője mellé Snapdragon 820 chipsetet és 20,2 megapixeles kamerát kaphat. A fenti ütemterv természetesen csak tájékoztató jellegű és a kínai megjelenésekre vonatkozik.

Előzmények

Hirdetés