5000 milliamperórás akkumulátort kapott a Liquid Zest Plus

Az Acer tegnap egy külön sajtótájékoztatót tartott New Yorkban, ahol nemcsak laptopokat mutattak be, hanem egy okostelefont is lelepleztek. Az Liquid Zest Plus névre keresztelt készülék előlapján egy 5,5 hüvelykes, HD felbontású megjelenítőre szegeződik a figyelem, a hátlapon pedig egy 13 megapixeles kamera kap főszerepet, ami a tri-focus technológiának hála villámgyorsan felméri a szenzor és a megörökítésre váró tárgy vagy személy távolságát, hiszen egyesíti a lézeres, a kontraszt- és a PDAF-autofókusz előnyeit.


[+]

Az Acer újdonságának másik vonzereje, hogy egy 5000 milliamperórás akkumulátorral rendelkezik, ami valószínűleg igencsak hosszú üzemidőt biztosít majd. Más téren már nem annyira eget rengető a felhozatal, hiszen a szerkezet lelke egy MediaTek MT6735 chipset, amiben egy 1,3 gigahertzre skálázott négymagos processzor dolgozik. RAM tekintetében 2, adattároló szempontjából pedig 16 gigabájtról kell beszélni. Az Android 6.0 Marshmallow operációs rendszert futtató mobil az Egyesült Államokban hamarosan kapható lesz, méghozzá 250 dollárért cserébe (ez az adóterheket nem számolva 68 ezer forintot jelent).

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Előzmények

  • Acer Liquid Jade - elkésett a munkából

    Nem siette el az útját mihozzánk az Acer pillekönnyű, öthüvelykes középkategóriása, amelynek azóta már megjelent a folytatása, csak éppen nem a hazai piacon.

  • Acer Liquid E700 - SIM-háromság

    Az Acer új középkategóriása nem egy, nem kettő, hanem mindjárt három SIM-kártyát is képes befogadni, emellett a nagy telep is ígéretes, ám becsúszott néhány hiba.

  • Acer Liquid E3 - konszolidált középkategóriás

    A Liquid Z5 után a középkategóriás E3 is ellátogatott hozzánk, amely 4,7 hüvelykes HD kijelzőjével és kompakt méretével próbálja letenni a névjegyét a hazai piacon.

Hirdetés