50 megapixeles kamerát és 5000 mAh-s akksit kaphat a Galaxy A13 5G

Furcsán hangzik, hogy a Samsungnál már az A10-es széria is 5G-utótagot kap, lassan talán meg sem kell említeni, hogy ilyen adatkommunikációra kész egy okostelefonjuk.

Pár hete hallottunk először a Samsung Galaxy A13 5G-ről, ami a gyártó legolcsóbb 5G-képes mobilja lehet a következő időszakban, 200 eurós, azaz 71 ezer forint alatti árcímkével. Az SM-A136B modellszámú eszköz minden valószínűség szerint a Samsung ISOCELL JN1 kameraszenzorát kapja meg 50 megapixeles felbontással (akárcsak a Redmi 10), akkumulátora pedig egészen méretes, 5000 mAh-s lehet.


Jelenleg a Galaxy A22 5G a legolcsóbb 5G-s modell a Samsung palettáján [+]

A mobil állítólag még idén bemutatkozhat, de piacra jó eséllyel csak jövőre kerül, ha pedig tényleg tudják tartani ezt az árcímkét, akkor akár meglepően sikeres is lehet a kategóriájában.

Azóta történt

Előzmények

  • Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció

    IPX8-as vízállóság, S-Pen támogatás, elöl-hátul Gorilla Glass Victus, két Dynamic AMOLED 2X kijelző: a Samsung tudta, hol kell hozzányúlni a legproduktívabb hajlítható modellhez.

  • Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni

    Apró frissítésként üdvözölhetjük a két alap S21-et, és bár van új hardver meg alapból járó 5G, az emlékezetünkben valószínűleg a töltőtlenség, a microSD-s bővíthetőség eltűnése és az AKG füles hiánya marad meg a csökkentett felbontású, 2021 eleji Galaxy eszközökből.

Hirdetés