5,4, 6,1 és 6,7 hüvelykes iPhone-ok jöhetnek

Mindegyik modell OLED kijelzővel várható, a legkisebb és a legnagyobb pedig 5G-s képességgel is fel lesz vértezve.

Ming-Chi Kuo elemző számításai alapján sem fog idén változni a méretfelosztás az iPhone-palettán, a legkisebb (várhatóan 5,4 hüvelykes kijelzővel) és a legnagyobb (állítólag 6,7 hüvelykes megjelenítővel szerelt) modell kapja a legjobb felszereltséget és az 5G-t, a középső, 6,1 hüvelykes modell pedig az olcsóbb szerepet töltheti be, ami jelenleg az iPhone XR-é. A jelenlegi állítások szerint mindegyik OLED panelt kap, ilyen téren nem lesz kivétel. Jó hír lehet, hogy az XS-utódot kompaktabbnak várják az eredeti szériánál.

Ez még csak egy koncepciókép, de abból az egyik leghitelesebbnek tűnő
Ez még csak egy koncepciókép, de abból az egyik leghitelesebbnek tűnő

Az 5G egyébként Qualcomm-féle modemmel valósulhat meg, az Apple saját megoldása egyelőre még biztosan nem várható. Kamerafelosztás kapcsán a következő generációs prémium modellek ultraszéles látót kaphatnak, az XR-utódra pedig egy másodlagos kamerát vár a jó meglátásairól ismert elemzőcég.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Előzmények

  • Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága

    Ebben a készülékben nincs különösebb izgalom, minden pont ott van és úgy működik, mint tavaly. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri.

  • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

    Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

Hirdetés