5G-s csúcssebességgel debütált itthon a dupla kijelzős V50 ThinQ

Két OLED panel, ízig-vérig csúcskategóriás felszereltség és hazai hálózaton is működő 5G modem az LG jelenlegi csúcskészülékének paraméterei között.

A nemzetközi start után hazai porondon is bemutatkozott az LG V50 ThinQ, aminek kétségtelenül Qualcomm X50 5G-s modeme a legfőbb telekommunikációs erőssége, de nem semmi a Snapdragon 855 SoC vagy a 6/128 GB-os, bővíthető alapkiszerelés sem.


[+]

A Vodafone a fővárosban már elindította 5G szolgáltatását, persze a lefedettség egyelőre szűkös, míg a Telekom az Ericssonnal karöltve a Groupama Arénában demózta a következő bő egy évtizedet meghatározó hálózati technológiát. Nyilván önmagában nem sokat jelent a szélsebes letöltési és fürge feltöltési sebesség, ám például sportközvetítést streamelve nagyon is kapóra jön, hiszen gyorsan lehet majd például a kamerák között váltani vagy részletes meccsinformációhoz jutni.


[+]

Ehhez pont kapóra jöhet a V50-hez a csomagolásban mellékelt, másodkijelzős tok, ami a 6,4"-es, 3120 x 1440 pixeles POLED panelt egy valamivel kisebb méretű és felbontású társsal duplázza meg. Ehhez egy sor hasznos funkció jár, mint például a dupla megjelenítős multitasking, képernyőkép és kijelölések gyors átemelése, és így tovább.


[+]

Az 5G-n elérhető, rövid késleltetésből a játékok is profitálnak, legyen szó online multiplayerről vagy akár streaming szolgáltatásról, és itt is jól jön a dupla kijelző, amire felkészült a Fortnite, a Brawl Stars vagy az Asphalt 9, egy képernyőnyi irányítófelületet biztosítva.


[+]

A kamerák hátul 12 + 16 + 12 megapixelen tudják le a normál, ultraszéles és zoomkérdést, opcionálisan akár mindhárom kamerával történő exponálással, de kombinálható egy látványos háttér a 8 + 5 megapixeles szelfiegység felvételével is. Mindehhez 4000 mAh-s telep jár 159,2 x 76,1 x 8,3 milliméteres házban, ami pedig az árazást illeti, a Telekomnál listaáron 401 500 forintért, a Vodafone-nál 5G-s RED előfizetéssel pedig 396 690 forintért lehet hozzájutni. Hamarosan mi is kezünkbe fogjuk és leteszteljük az LG különlegességét.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Hirdetés