5G-s lesz a flipes Galaxy Fold 2

Egészen konkrétan W20 néven érkezik, és várhatóan még idén megjelenik a második hajlítható kijelzős Samsung telefon, igaz: első körben biztosan csak Ázsiában.

A kagylótelefon annyira az emberek szívéhez nőtt a mobilok hőskorában, hogy a Samsung Kínában évről-évre kiad egy-egy modellt csúcsfelszereltséggel és W2019, W2018 stb. nevekkel. arra eddig is érkeztek célzások, hogy az év végéig bezárólag megint lesz egy aktuális, elitkomponensű kagylótelefon, ám a dolog csak most vett izgalmas fordulatot.

Pár napja a Samsung előrevetítette, hogy a következő hajlítható kijelzős cuccuk a tablet/phablet hibrid Fold után flipes lehet, és már meg is jelentek az első W20 poszterek, mindezt ennél a sorozatnál konkretizálva. A China Telekom hivatalos képe az összecsukható kijelző mellett a W20 5G-s képességeit is aláhúzza, ami egycsapásra alapfeltétel lett a kínai elitligában, hiszen a minap, hatalmas lefedettséggel indult meg a világ legnagyobb mobilpiacán a világ legnagyobb lefedettségű 5G szolgáltatása.


(forrás: VentureBeat / China Telekom) [+]

Nem érkezik egyedül egyébként a flipes W20, bár nem arról van szó, vele együtt egy másik Samsung termék is befutna: a Motorola a RAZR (2019) személyében tervez még az év vége előtt hajlítható kijelzős kagylótelefont piacra dobni. Ahhoz, hogy a W20 mindenképp versenyképes legyen, várhatóan Snapdragon 855-tel vagy 855+-szal és csúcskamerákkal szerelik fel. A pontos bemutatódátum még nem ismert, az elődök mindenesetre november környékén landoltak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés