5G-vel frissít a Samsung Galaxy Z Flip

Az augusztusi Unpacked eseményt megelőzve mutatkozott be a hajlítható kijelzővel szerelt Galaxy Z Flip 5G képes verziója.

A Samsung második, eltérő koncepciót követő hajlíthat készülékének frissített verziója mutatkozott be ma Kínában, beelőzve a gyártó, várhatóan nagyszabású Unpacked eseményét. A Galaxy Fold egy nagy valamiből próbál kompaktabb megoldást összehozni, a Galaxy Z Flip pedig egy közel normál méretű eszközből lényegesen kisebbet. Az Z Flip összehajtva egészen apró, a teljesítmény és a felszereltség viszont nagyvonalú, csak ma már létezik komolyabb megoldás. Ezt pakolta bele a Samsung ugyanabba a házba, amit már ismerünk.


[+]

A lapkakészletet a Qualcomm jelenleg legerősebb megoldására cserélték, ab start a maximum 3,09 GHz-es Snapdragon 865+-ra, nem beszélve az integrált 5G modemről, ami az egész ráncfelvarrás lényege. Azokon a kisebb, extra funkciókon kívül, amelyeket szoftveresen eszközöltek.


[+]

Ilyen a YouTube osztott nézetű megjelenítése, illetve a kijelző automatikus két, négy hüvelykes, egymástól független tartalommegjelenítéssel dolgozó megjelenítőre osztása. Fejlődött az alkalmazásváltóként funkcionáló edge panel és a többablakos megjelenítés is. A Galaxy Z Flip 5G Magyarországon augusztus 7-től lesz elérhető két új színben (Misztikus Szürke és Misztikus Bronz), 580 ezer forintos ajánlott fogyasztói áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés