60 féle szíj, két exkluzív alkalmazás

Nem újdonság, hogy a divatmárkák okosórákkal és hordható kvázi-okos kiegészítőkkel is szolgálnak, a Fossil csoport 14 jelentősebb branden belül közel 300 ilyen holmit jelentett be a Baselworld kiállításon. Abszolút nem meglepő, hogy a masszívan luxuskategóriás divatházak sem óhajtanak lemaradni; az 1800-as évek közepén alapított, francia Louis Vuitton legalábbis biztosan nem.

Az óra maga egyszerű, Snapdragon Wear 2100-as vason 512 MB rendszermemória és 4 GB belső tárhely kíséretében Android Wear 2.0-t fut. Az 42 milliméteres házba szerelt 1,2 hüvelykes, valóban kör alakú AMOLED kijelzővel ellátott időmérő a gyártó szerint 30 méteres mélységig bírja a vizet. A My Flight és City Guide alkalmazások exkluzíve az LV Tambour Horizonon érhetők el, előbbi a járatinformációinkat rendezi, utóbbi pedig a divatház által különösen ajánlott helyeket és látnivalókat jegyzi.


[+]

Az óralap és a hátlap is zafírral védett, kiegészítő szenzorok nincsenek, de 60 féle szíjat és számtalan Louis Vuitton témájú óralapot kapunk, amelyek megjelenítéséért 300 mAh-s telep felel. Mindezt a márkától szokatlanul alacsony áron, ami még így is irtó tekintélyes. De ha azt vesszük, a fekete verzió esetében rányomott 2900 dolláros árcédula tényleg eltörpül a divatház lazán 10 ezer dolláros, szintén svájci gyártmányú óráihoz képest. És még okos is. Az alapmodellt viszont nagyjából 656 ezer forintért magunkénak tudhatjuk, ha és amennyiben.

Előzmények

Hirdetés