60 millió leszállított S10-zel számol idén a Samsung

Egy ideje már nem felfelé mennek az okostelefon-eladási számok a világon, de az tisztán látszik a statisztikából, hogy a prémiummobilok kategóriájában lehet legkevésbé érezni a visszaesést. Az igen erősre sikerült Galaxy S10-paletta mellett valószínűleg ebben bízik a Samsung, hiszen az egyébként nem túl erős számokat hozó Galaxy S9-családot bőven meghaladó, 60 millió leszállított darabszámos eredményt remélnek 2019 végéig.


Az S10e alól a Galaxy S10+ lóg ki. Nem is kicsit.

Ez a szám tényleg rendkívül bátor, az utóbbi évek legsikeresebbének mondható Galaxy S7-széria sem ért el 50 milliós eladott példányszámnál többet, viszont hogy valósággá válik-e a leszállított S10-ekre vonatkozó cél, azt még nyilván csak tippelni lehet. Az arcfelismeréses ügy valószínűleg nem tett nekik jót, ahogy a folyamatosan érkező, nagyon erős konkurencia is kéri a maga részét a tortából, és persze az is kérdés, hogy a széria negyedik tagjaként érkező 5G-s változat mikor juthat el a felhasználókhoz.

Előzmények

  • Négy készülékkel jött meg a Galaxy S10

    A szokásos S10 és S10+ páros mellett akad egy 5G-s verzió is, de a legütősebb az S10e lehet, főleg azért, mert kompakt, mégis erős.

Hirdetés