60 milliós eladásra számít a Samsung a Galaxy S8 kapcsán

Egy dél-koreai lap elemzése szerint, a beszállítói megrendelések alapján 60 milliós eladott példányszámra számít a Galaxy S8 kapcsán a Samsung. Ez a szám egyáltalán nem kevés, a lenti képen látható, hogy a Galaxy S4 óta nem lépték át az 50 milliós határt az ismert Galaxy készülékek, viszont a Note7 kiesése bizonyára sok márkahű vásárlót késztet majd a Galaxy S8 megvásárlására, aminek tömeggyártása állítólag márciusban kezdődik.

A Galaxy S4 kiugró sikernek örvendett
A Galaxy S4 kiugró sikernek örvendett [+]

Az új készülék bemutatóját az eddigi információk alapján áprilisra várhatjuk, egyik nagy ütőkártyája a Samsung Desktop Experience lehet. Ugyanezen forrás információi szerint a legfőbb riválisnak tartott Apple körülbelül 80 milliós eladott példányszámra készül a legfrissebb iPhone-okkal az év utolsó három hónapjában. Ez az év is eseménydús lehet!

Előzmények

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

Hirdetés