64 bites Lenovo bukkant fel a TENAA-nál

Újabb középkategóriás Lenovo mobil bukkant fel a TENAA, azaz a kínai népköztársaság hírközlési hatóságának honlapján. Az A5860 kódjelű phablet 5,5 hüvelykes HD kijelzőt kapott, ami alatt egy négymagos, 1,3 gigahertzre skálázott, 64 bites MediaTek rendszerchip lapul, valószínűleg az MT6732, esetleg az MT6735. A memória mérete 1 gigabájt, a belső tárolóé pedig 8.


[+]

A szóban forgó készülék 2 megapixeles előlapi és 8 megapixeles hátlapi kamerát kaphat, és a mobil használatával fel lehet csatlakozni a 4G-s hálózatokra is. A TENAA mérései szerint az A5860 152 x 76,2 x 8,5 milliméteres házzal rendelkezik, amely 149 grammot nyom. Persze mindez még nem hivatalos, ahogyan a hatóság honlapján megemlített Android 5.0-n alapuló Vibe UI szoftververzió sem, a bejelentés ugyanis még hátravan.

 

Azóta történt

Előzmények

  • Lenovo Vibe X2 - négysávos országút

    A hathüvelykes Vibe Z2 Pro után egy kompakt méretű Lenovo csúcskészülék járt nálunk, amely rétegelt formatervével és remek rendszersebességével hívja fel magára a figyelmet.

  • Lenovo Vibe Z2 Pro - csillagromboló

    Eljött hazánkba a Lenovo alumíniumba burkolt óriása dual SIM foglalattal, optikai képstabilizátorral, gigászi akkumulátorral és két szoftveres felülettel, ráadásul a kijelző is brilliáns.

  • Lenovo S850 - fényezi magát

    A két SIM-es S850 a Lenovo egyik középkategóriába szánt darabja, amely üveg hátlappal és HD felbontású kijelzővel hívhatja fel magára a figyelmet.

  • Lenovo Vibe Z - jó nektek odaát

    Csúcsmodell ez is, de másképp. És ez a másság esetünkben sok-sok jó ötletet és hasznos extrát jelent, de mivel nem ide szánja a gyártó a masinát, ezért kompromisszumokat is kell kötni.

Hirdetés