8 millió Honor 5X kelt el eddig

A Honor 5X jócskán rálicitált az egy évvel korábbi elődmodellre: a fémház, az ujjlenyomat-olvasó, a Snapdragon 616-os rendszerchip és a Full HD kijelző is magasabbra helyezte a lécet. A Huawei kötelékébe tartozó márka 5,5 hüvelykes phabletje ráadásul a Kínai Népköztársaságon kívül is piacot talált magának, így Magyarországon is megjelent a boltok kínálatában.

Komoly előrelépés a Honor 5X a 4X-hez képest
Komoly előrelépés a Honor 5X a 4X-hez képest [+]

Nem csoda, hogy a globális elérhetőséggel az eladási mutatók is megugrottak: vasárnap, a Honor 5A bemutatásakor elhangzott, hogy az 5X-ből eddig 8 millió darab talált gazdára, és a Huawei kalkulációi szerint a bűvös tízmilliós határt is átlépik előbb-utóbb az eladások.

Azóta történt

Előzmények

  • Marshmallow frissítést kap a Honor 5X

    A gyártó az amerikai Twitter-csatornáján értesítette a publikumot a középkategóriás phablet érkező szoftverfrissítéséről.

  • Honor 5X - tisztességes munka

    Komolyan előrelépett a Honor X sorozata egy év alatt, a fémház, a hátlapi ujjlenyomat-olvasó és a Snapdragon 616 kombinációja viszont erősebb konkurenciával találkozik.

  • Honor 7 - emeli a tétet

    Az ár/érték bajnok Honor 6 tavaly nem csak a konkurenciának, hanem a folytatást illetően magának is feladta a leckét. A Honor 7 fémházzal és ujjlenyomat-olvasóval válaszol.

  • Több tiszteletet a Huawei-nek, itt a Honor!

    Berlinben mutatta be a gyártó azt a két készüléket, amelyek egy új brand első modelljei. A Honor 6 és a 3C már Ázsiában debütáltak, Európában is nélkülözik a telefonok a Huawei nevet.

Hirdetés