90 Hz-es kijelzőt dob a belépő szintre a Realme

A Realme C széria alapvetően a kedvező árazásról szól, ez viszont nem gátolja meg a gyártót a korrekt felszereltség biztosításában.

A Realme C széria eddig főleg az indiai és kínai piacon tobzódott, a C11 és C15 viszont érkezik Európába is. Mindkettő esetében még a hazai terhekkel kalkulálva is kifejezetten kedvező árazásra számítunk, ami meg is felel a hazai belépő szintnek, viszont a készülékek igen korrekt felszereltséget kaptak. A C15 páldául 18 wattos gyorstöltést a 6000 mAh-s akkumulátorhoz. Kínában pedig készül az új modell is, Realme C17 néven.

Az árat egyelőre nem közölte a gyártó, de a főbb paramétereket igen, amelyek közül kiemelkedő a 90 Hz-es képfrissítésű, 6,5 hüvelykes, HD+ felbontású panel és a 18 wattal gyorstölthető 5000 mAh-s akkumulátor. Az abszolút friss Snapdragon 460-at 6 GB rendszermemória kíséri majd 128 GB bővíthető tárhellyel, ami szintén biztatóan hangzik, a négy kamerából viszont kettő tűnik használhatónak. A 13 megapixeles főkamera és 8 megapixeles ultraszéles. Dísznek pedig ott van a szokásos 2 megapixeles monokróm és makró szenzor.

Azóta történt

Előzmények

  • Bővül a Realme C szériája

    A Realme C12 újra bemutatkozott, a C15 viszont új, és azért érdekes, mert a gyártó valószínűleg Európában is piacra dobja.

  • Felturbózták a Realme C11-et

    És lett belőle egy Realme C12. Meglepően logikus termékmegnevezés, tekintve, hogy pont "eggyel jobbak" az új modell képességei.

  • Realme C3 - ez kéne legyen a minimum

    Továbbra sem ismert márka a Realme itthon, de a C3-mal van esélyük ezen változtatni. A márka legolcsóbb telefonja nem okoz csalódást.

Hirdetés