90 Hz-es panel teszi még kívánatosabbá a Honor X10-et

Az RYYB kamera, a méretes telep, a gyorstöltés, az ütős hardver és az 5G modem mellett a következő felső-középkategóriás Honor kijelzőben is meggyőző lehet.

Többek között azért remek hír, hogy a mai napig pumpálják a gyártók az erőforrásokat a méregdrága csúcskészülékekbe, mert amitől két éve az állunk leesett, idén simán elérhető lehet a középkategóriában. A Honor X-sorozata mindig ügyesen válogatta a komponenseket az elkért árhoz viszonyítva, az X10-et pedig tavaly sokan megirigyelték volna – hacsak a borítékolható Google-hiány nem jelenti az érdeklődés végét. A Kirin 820 SoC processzorosan és grafikusan is a csúcsteljesítmény alsó határát súrolja, plusz az 5G modem is megvan, az előlapon pedig 90 Hz-es képfrissítés kínáló, 6,63"-es IPS panel villanhat fel FHD+ felbontáson, minimális kávával, 180 Hz-es érintésérzékelővel.

Hátra 40 megapixeles Sony IMX600y főszenzor kerülhet, amely tavaly a P30 Próban és a Mate 30 Próban tett remek szolgálatot – az RYYB színszűrővel várhatóan az éjjeli képminőséggel sem lesz gond. A 4200 mAh-s telepet 22,5 watton lehet majd gyorstölteni a kiszivárgott, a félhivatalos és a megerősített információkat összefogva. Az Android 10-zel, EMUI 10.1-gyel és HMS-sel várt készülék ára viszont ugyanúgy megugorhat generációsan, mint a 4G-ről 5G-re váltó csúcskészülékeké, úgyhogy, ha egyszer errefelé felbukkan, a csúcskategória alsó határán táncolhat. A kínai bemutató május 20-án esedékes.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés