A Discovery és a Nokia együttműködése

A Discovery Communications és a Nokia (NYSE:NOK) egész világra kiterjedő együttműködéséről számolt be, amelynek eredményeképp a felhasználók a Discovery kiváló minőségű, ismeretterjesztő tartalmaival együtt juthatnak hozzá a Nokia legújabb és legigényesebb mobiltelefonjaihoz és vezeték nélküli készülékeihez.

Az együttműködés első szakaszában a felhasználók a Nokia N92 mobilkészüléken és a Nokia 770 internet-terminálon a Best of Discovery válogatást tekinthetik meg. A Discovery által készített tartalmak emellett számos kereskedelmi vásáron is láthatók lesznek majd a Nokia készülékeken. A Discovery márkát viselő, kedvcsináló és lebilincselő természetfilm-részletek között tájakról, állatokról, naplementékről szóló felvételeket láthatunk, de a városi élet is helyet kap a filmen.

„A világszerte az egyik leginnovatívabb vállalatként számon tartott Nokiával kötött együttműködésnek köszönhetően a Discovery kiváló minőségű tartalmai mindig és mindenhol eljuthatnak a felhasználókhoz” mondta Donald A. Baer, a Discovery Communications stratégiáért és fejlesztésért felelős ügyvezető alelnöke. „A világszerte érdekesnek tartott, hasznos és rugalmas Discovery tartalmak nagyszerű párost alkotnak a menet közben használható alkalmazásokkal.”

„A Discovery Communications ideális társ egy olyan együttműködésben, ahol mindkét fél a lehető legjobb szolgáltatását kínálhatja: lebilincselő és ismeretterjesztő tartalmakat igényes és innovatív készülékeken” mondta Ilkka Raiskinen, a Nokia Multimedia Experiences alelnöke. „Az együttműködés lehetőséget teremt a mobilkommunikáció terén megszerzett vezető szerepünk megőrzésére, hiszen egyre jobb és intelligensebb megoldásokat találhatunk arra, hogy a felhasználókhoz eljuttassuk partnerünk információs és szórakoztató tartalmait.”

A bejelentés megerősíti a Discovery elsőségét a kiváló minőségű, ismeretterjesztő programok terén, amelyek segítenek felfedezni a világot és kielégíteni kíváncsiságunkat. A Discovery már tizenegy ország 21 szolgáltatóján keresztül biztosít tartalmat mobiltelefonokon, illetve közvetlenül a felhasználót elérő WAP portált indított Ázsiában és Nagy-Britanniában, ahol szélessávú portál is indult. Emellett tíz országban húsz szolgáltatónál biztosít fizetős videoszolgáltatást.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés