A Galaxy S21 is kispórolhatja a töltőt

A pletykák után konkrétumok céloznak a népszerűtlen döntésre, ráadásul a füles is kimaradhat. Megpillantható az S21-ek védőüvege.

Csak úgy záporoznak a Galaxy S21 család félinformációi, csak nem mindegyik pozitív előjelű: az Ultra modell alá árazott csúcspáros plasztik házra és 1080p kijelzőre válthat, és továbbra se kapja meg a 108 megapixeles kamerával szerelt, fejlett fotós/videós szettet.

Nemrég a Samsung a töltő meglétével élcelődött, a pletykák szerint azonban kéretlen Apple másolásba fog
Nemrég a Samsung a töltő meglétével élcelődött, a pletykák szerint azonban kéretlen Apple másolásba fog (forrás: Tecnoblog)

Emellett lábra kaptak olyan pletykák az iPhone 12 família vitatott startját követően, hogy az almások után a Samsung is lespórolhatja a gyorstöltőt vagy bármilyen dobozolt adaptert, pedig ez az androidos mobilok egyik előnye, amit a Samsung az iRajongók orra alá is dörgölt.

A szolgáltatói dokumentum, amihez a Technoblog hozzájutott
A szolgáltatói dokumentum, amihez a Technoblog hozzájutott

A portugál nyelvű Tecnoblog azonban olyan információra bukkant az Anatel nevű szolgáltató dokumentumai között, amelyek látszólag egyértelműsítik: se füles, se töltő nem lesz a három S21 variáns csomagolásában. Mindez a népszerűtlen döntések sorát folyatná: nagyjából senki sem kérte a jack kimenet, az FM-rádió vagy az infra elhagyását, és olyan is akadt már, amikor a bővítés vagy az adatkommunikáció szempontjából húzták meg a nadrágszíjat, amely többszáz ezer forintos indulóáron nehezen megemészthető dolog.

A Galaxy S21 család védőüvege
A Galaxy S21 család védőüvege (forrás: Ice Universe) [+]

Ahogy egyre hosszabb ideig ragaszkodik valaki egy-egy topkategóriás telefonhoz, úgy válik egyre fontosabbá tartósság, és legalább ebből a szempontból erősített az iPhone 12 család, amely kiemelkedő kijelzővédelmet, vázszerkezetet és vízállóságot biztosít, így szóba se kerülhet a plasztik hátlap. Persze az S21 família is edzett védőüveggel készül az előlapon, és a minap ehhez is érkezett képinformáció.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés