A GFX Bench árulkodik a flipes Galaxy Folder folytatásáról

Lassan egy éve jelentették be az összecsukható, androidos Samsung Galaxy Folder okostelefont (a képen), melynek nemsokára érkezhet a folytatása. Ez a széria Galaxy Golden / W201x sorozattal ellentétben kifejezetten alsó kategóriás komponensekre épül, és a GFX Bench adatbázisa szerint nem lesz ez másként a 2016-os modell esetében sem.

Bemutatkozott a Samsung Galaxy Folder

A Folder 2 3,8"-es WVGA kijelzővel, 2 gigabájt RAM-mal, 16 gigabájtos belső tárolóval és Snapdragon 425-os SoC-vel futhat be valamikor talán júliusban, amikor eltelik 12 hónap az előző flipes Galaxy bejelentése után. A fenti rendszerchip négy darab, 1,4 gigahertzre skálázott Cortex-A53 magot tartalmaz, valamint az Adreno 308-as grafikus gyorsítót. Az előlapon 5, a hátlapon pedig 8 megapixeles kamera foglalhat helyet és várhatja, hogy a tulajdonos kattintson.

Azóta történt

  • Promóanyagon az új flipes Galaxy

    A népszerűségük bár lecsengett, a nosztalgiafaktor miatt ugyanakkor évről évre megjelenik néhány új, összecsukható mobil. A Galaxy Folder 2 promóciós képei szivároghattak ki.

  • Újabb képeken a Galaxy Folder 2

    Először egy promóciós anyag került ki kínai forrásból, most pedig működés közben látható a kinyitható, androidos Samsung.

  • Bemutatkozott a Samsung Galaxy Folder 2

    Számos forrásból lehetett már hallani a Folder 2-ről, de most hivatalosan is bemutatkozott, egyelőre csak Kínában.

Előzmények

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

  • Samsung Galaxy S6 edge+: plusz méret, plusz tudás, plusz pénz

    A nagyítókúrán járt Galaxy S6 edge+ phablet méretben is mutatós és villámgyors készülék, a +1 gigabájt RAM és a kézi kamerafunkciók pedig hasznos, ám drága extrák.

  • Samsung Galaxy S6 edge - felívelés, gól

    Az S6 edge szemrevaló külseje senkit ne tévesszen meg: az ívelt kijelző alatt őserő dolgozik. A Samsung ezúttal tényleg mindent beleadott, de vajon az akkumulátor tudja-e tartani a lépést?

Hirdetés