A Honor 50 Qualcomm chipjéről beszél a gyártó

Hivatalos csatornáján jelentette be a Honor, hogy milyen chippel dobják piacra a felső-közepes mobiljukat.

Sokáig kérdéses volt, hogy lehet-e egyáltalán Qualcomm rendszerchip a jövő Honor mobiljaiban, ám a twitteres megerősítést végre vehetjük teljesen hivatalosnak: Snapdragon rendszerchippel fog érkezni a következő Honor-széria. A konkrét típus ezen belül talán már eggyel kevésbé fontos, az biztos, hogy a sima Honor 50-be rakják majd az általuk említett Snapdragon 778G-t, és ha hihetünk a korábbi pletykáknak, akkor a csúcsmobil megkaphatja a 888-at.

A dupla kameragyűrűs, érdekes formatervű mobilok állítólag 6,79 hüvelykes AMOLED, 120 Hz-es képfrissítésű kijelzőt, 50 megapixeles főkamerát, és telefotó (illetve a Pro esetén periszkópos) kamerát is kaphatnak a nagylátó és a normál mobilos látószög mellé. Időpontot nem adott a Honor a júniusra várt készülékekre, a Stay Tuned (maradj velünk) felszólítás azonban arra utal, hogy tényleg a közeljövőre várhatjuk a termékeket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Májusban befut a Honor 50?

    Meglepően hamar jöhet a függetlenné vált márka csúcsfrissítése, felmenője ismerős dizájnjával.

  • Honor 10X Lite - intermezzo

    Ismét egy Kirin 710-zel szerelt tucatmodell, Google nélkül, de túl sok kamerával. Mintha kötelező lenne adott időegységenként bemutatni bármit. Akkor is, ha már tele a padlás.

  • Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem

    Végre ideért a Honor aktuális csúcsmodellje, ami tud újat mutatni még a Huawei néven futó termékek mellett is, árban pedig most is kicsit kedvezőbb.

Hirdetés