A HTC Athena egyszerre PDA, telefon és UMPC?

Megint egy HTC terméket mutatunk meg az olvasóknak, ezúttal azonban kicst másképp közelítette meg a PDA-telefonokról ismert gyártó a tökéletes kommunikációs eszközt. Az egyelőre Athena néven ismert készülék első pillantásra egy igen jól megtermett tenyérgépnek tűnik, de sokkal több annál.


Tenyérben a tenyérgép

 

A nagy előlapi kijelzőt maga a befelé fordított billentyűzet takarja, de nem teljesen, marad egy csíknyi hely, ami kibukkan, itt olvasható az idő, a dátum és többi fontosnak ítélt információ.


Látszik, ami fontos

 

A fedlapot le lehet szedni és így aprócska számítógép állítható össze a billentyűzet és használatával, ezt jól illusztrálja a lenti kép.


UMPC?

 

Mit tudni a sepcifikációkról? A gép lelke egy 624MHz-es(!) processzor, az eszköz belső kapacitását egy 8 gigabájtos merevlemez biztosítja. A hátoldalon egy vakuval kombinált, 3 megpixeles optika csücsül, az operációs rendszer pedig egy Windows Mobile 2005 PocketPC Edition. Az eszköz természetesen nem csak GSM, hanem UMTS, sőt HSDPA hálzatokon is vidáman működik.


Jön, jön, jön

 

Állítólag a T-Mobile nagyon rápörgött a készülékre, és Ameo néven szeretné Európában bevezetni, méghozzá az igen közeli jövőben.
  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés