A Huawei és az LG már a Note8-on gúnyolódik

A Samsung már tavaly megemlítette: érkezik a pórul járt Note7-et feledtető Galaxy Note8, és az előzetesek nyilvánvalóvá tették: a ma délután, 17 órakor kezdődő Samsung eseményen éppen az S Pennel szerelt, az S8 formavilágát követő eszköz lesz a főszereplő.

Ezt vizuálisan is megerősíti a fenti, hivatalos videó, amihez egy stylus / digitális ceruza és egy csinálj nagyobb dolgokat szlogen is tartozik – persze hivatalossá a Note8 csak a bemutatóval egy idővel válik. Ez nem jelenti azt, hogy a konkurencia ne próbálna elébe menni a dolognak, és már most picit megcibálni a legfőbb őszi konkurens bajszát.

A Huawei a fenti előzetesben például a nagyobb szócskát áthúzza, és a szlogent arra javítja, hogy csinálj olyan dolgokat, amelyek fontosak. Más szóval nem a méret a lényeg, ami már úgy hangzik, mintha a Mate 10 kampánya folyna, igaz, az csak október 16-án érkezik. Addig is a Huawei-nek jelenése van a berlini IFA-n.

Az LG ennél szemtelenebb: a fenti videóban a koreaiul beszélő narrátor egy ceruzát pörget a kezében, és a számunkra ismeretlen szlogen elszavalása közben kettétöri, V betűt alakot alkotva: érkezik a V30. Egyszerű, de hatásos. A V30 augusztus 31-én, Berlinben mutatkozik be, míg a gúny tárgyát jelentő Note8 17 órakor, az eseményt élőben ide kattintva lehet követni.

Előzmények

Hirdetés