A Huawei GT Watch befutása is esélyes

Lehet, hogy nem fejlődik túl dinamikusan az okoskütyü piac, ugyanakkor van jó pár hasznos és mutatós darab, és a Huawei Watch sorozatnak sikerült a népes tömegből is kitűnnie. A klasszikus formájú órának érkezett már sportosabb variánsa, a Watch 2 (2018) pedig eSIM-es kiszerelésben is elérhető a telefontól független, önálló adatkommunikációért (persze a WiFi egyébként is adott volt). Ez utóbbi látható lejjebb.


A Huawei Watch 2 (2018) eSIM variációja [+]

A Wear OS-t (korábbi nevén Android Weart) futtató sorozat hamarosan új taggal bővülhet: korábban már pletykáltak a Huawei Watch GT érkezéséről, most pedig az amerikai FCC-nél járt járt egy modell, méghozzá FTN-B19 kódnéven. A hatóság listázása szerint az óra NFC-vel, GPS-szel és Type-C USB porttal is fel lett vértezve – az utóbbi a töltőbölcsőre vonatkozhat. A telep az FCC dokumentációja alapján 410 mAh-s, amit 5 watt teljesítménnyel lehet tölteni.

A Huawei FTN-B19 okosóra az FCC dokumentációjában
A Huawei FTN-B19 okosóra az FCC dokumentációjában (forrás: FCC / MySmartPrice) [+]

A Watch 2 (2018) egyébként 1,2"-es, 390 x 390 pixeles AMOLED megjelenítővel rendelkezik és Snapdragon Wear 2100 hardvert használ, 768 MB RAM és 4 GB-os tároló kíséretében. Azóta bemutatkozott a Wear 3100, úgyhogy kíváncsian várjuk, lesz-e hardveres generációfrissítés. Mivel a Huawei október 16-án tartja nagyszabású eseményét, ahol a Mate 20 és a Mate 20 Pro mellett várhatóan a telefonról vezetékmentesen tölthető Freebuds 2 is bemutatkozik, ideális esemény lehet ez a Watch GT leleplezésére is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés