A kamerára gyúr a következő Evolveo strapatelefon

A minap teszteltük a szűkebb pénztárcára szabott, és annak megfelelő hardverrel szerelt StrongPhone G2-t az Evolveótól, amely egyszerű, de praktikus formatervével, jól tapadó burkolatával, illetve, por-, víz-, ütés- és rázkódásálló tulajdonságaival a strapakészülékek között indult útjára.


[+]

A sorozatnak márciusban érkezik a zászlóshajója, egyelőre egy meg nem nevezett, 1,5 GHz-en ketyegő, nyolcmagos SoC meghajtásával, 4 GB RAM-mal és 64 GB-os tárolóval. Nem hiányozhat az IP68-as védelem, a készülék pedig több tesztet is teljesített a MIL-STD-810G:2008 katonai szabványokból, ellenálló képességeit bizonyítva.


[+]

A képátlóról egyelőre nem árulkodik az Evolveo, a 7.0-s Android viszont meg lett nevezve, akárcsak a dual SIM kiszerelés 4G LTE-vel, az NFC és a 3000 mAh-s telep. A 20 megapixeles hátlapi kamera szintlépést jelenthet a szérián belül, alatta ujjlenyomat-olvasó pillantható meg. A StrongPhone G8 várható fogyasztói ára 275 euró lesz, járulékos terhek előtt.

Azóta történt

  • Evolveo StrongPhone G8 - izomköteg, pénzköteg

    A StrongPhone G8 a katonai szabványok teljesítésén, IP68-as minősítésen, ujjlenyomat-olvasón és korrekt rendszersebességen kívül az égvilágon semmit nem tud, ezt viszont üzembiztosan.

Előzmények

  • Evolveo StrongPhone G2 - nem kell megvédeni

    A méretes kávák komoly strapabírást sejtetnek, a műfajon belül most nem szállt el az árazás. Korrekt készülék, kevés támadási felülettel, de egy nagy hibája akad.

  • Evolveo StrongPhone G4 - ez ennyiért elég erős

    IP68-as és MIL-STD 810G védelem, kellemesen lekerekített ívek és vállalható tömeg. Strapafunkciók oldaláról rendben van a helyzet, a négymagos hardverrel, a magas ár tekintetében viszont nincs.

  • Evolveo StrongPhone Q5 LTE - félregombolva

    A csehek legújabb, érintőkijelzőt és fizikai kezelőgombokat is biztosító strapakészüléke kissé összeszedetlenül sikerült, noha szétesni biztosan nem fog.

  • Evolveo StrongPhone X2 - célszerszám

    Az Evolveo kínálatába két, hagyományos kialakítású strapatelefon is érkezett. Ha az X3-ra azt mondtuk, hogy rémesen egyszerű, az X2 a faék kategória, ugyanakkor minden lényeges alapfunkciót kiválóan ellát.

Hirdetés