Filléres 18:9-es képarányú mobillal támad a HomTom

Az S16 egy 5,5 hüvelykes, 640 x 1280 pixeles megjelenítővel szerelt phablet, amely a legolcsóbb kávákat vékonyító ajánlat lehet a piacon.

Pár hónapja a 18:9-es, avagy 2:1-es képarányú, hosszában megnyújtott kijelző még különlegességnek számított, most viszont csak úgy záporoznak az ilyen jellegű készülékek, és a Doogee önálló brandjeként futó HomTom sem akar kimaradni a sorból. Az S16 igazán erőset az árával tud mutatni.


[+]

A 151,5 x 71 x 8,9 milliméteres készülék semmiképpen nem helyezi új alapokra a hardveres tudást: a MediaTek MT6580 egy négymagos, szerény képességű SoC, ami mellé 2 GB RAM és 16 GB-os tároló jár, amelyen az Android 7.0 mintegy 4 GB-ot foglal. A sajátos textúrájú, műanyag házas S16 ugyanakkor két kamerát is visel a hátlapján, 13 + 8 megapixeles leosztásban, míg elöl 8 megapixeles szenzor tevékenykedik.


[+]

Bár a megnyúlt HD kijelző 720 x 1440 pixeles felbontást sejtet, a HomTom 5,5 hüvelyken alacsonyabb képpontsűrűségű, 640 x 1280 pixeles panelt használ, amit 3000 mAh-s telep lát el energiával. Az ujjlenyomat-olvasó hátul meglehetősen samsungos helyre került, más szóval elég nehéznek tűnik az elérése mutatóujjal.


[+]

Előrendelésben a HomTom S16 mindössze 64,5 dollárba kerül, úgyhogy aki mindenképpen 2:1-es panelű mobilra áhítozik, és nem kíván egy vagyont otthagyni érte, járulékos költségek nélkül mintegy 17 ezer forintért megkaparinthatja ezt a phabletet egy népszerű távol-keleti webáruházban.

Előzmények

  • Homtom HT20Pro - ne bánj vele kesztyűs kézzel

    Ütésálló telefon meglepően varacskos külsővel, papíron számos extrával, de nem véletlenül kerül annyiba, amennyibe. Kompromisszumokkal teletűzdelt ajánlat.

  • HomTom HT17 Pro - nagyra vágyóknak

    30 ezer forint alatt négymagos phablet ujjlenyomat-olvasóval, és az összeszerelés is rendben? Pár éve tudományos fantasztikum volt, ma valóság, ám nem mindenhol kerek a történet.

  • HomTom HT16 Pro - minimálprogram

    Rengeteg érvet lehet felhozni ellene, a kamerája harmatgyenge, navigálni sem érdemes vele, de újonnan, 25 ezer forint alatt egyáltalán nem megbocsáthatatlanok a hibái.

  • Homtom HT6 - kitartóan pontatlan

    Végre nálunk is felbukkant a Doogee új almárkájának egyik készüléke: a HT6 üzemidőben nem viccel, viszont összességében már találni nála jobb ajánlatokat a piacon.

Hirdetés