A Lenovo is beszáll a játékba

A gyártó az Asus példáját követve a gamer telefonok piacára lép. Legalábbis az előzetesek alig burkoltan erre utalnak.

Az előzetesek egyelőre csak a kiemelkedő teljesítményre utalnak, a logó és a kontextus viszont gamer készüléket sejtet, nem egy sima csúcsmobilt. Azt előzetes nélkül is készpénznek vettük volna, hogy a egy Game on szlogennel beharangozott készülék integrált 5G modemmel szerelt Snapdragon 865-ös szettel készül, a teljesítményt viszont valószínűleg megtolják valamilyen módszerrel.

[+]

A Xiaomi Mi 10 585232 ponttal vezetett eddig AnTuTu-ban, amit a még bemutatásra váró Relame X50 Pro 5G is megközelített, a Lenovo viszont 600000 pont feletti eredményt ígér. A plakáton olvasható üzenet, miszerint a Lenovo készüléke több, mint káprázat (More than fantasy!) egyértelműen a Xiaomi Mi 10 szériára utal, amelyet Fantasy Masterpiece-ként mutattak be tegnap. A Lenovo gamer szériájának megnevezése egyelőre nem ismert, de erősen esélyes, hogy az Asus RoG-gal megegyező koncepció mentén valamilyen Legion modell lesz. A logó már stimmel.

Azóta történt

Előzmények

  • Asus RoG Phone II kiegészítők

    A RoG Phone aktuális modelljéhez is számos kiegészítő érhető el, de jellemzően a régebbi készségekkel is együttműködik.

  • ASUS ROG Phone II - túlnövi a feladatot

    Reneszánszukat élik a játékra kihegyezett mobilok, a ROG márkanevet működtető ASUS-tól pedig el is várjuk, hogy komolyan vegyék a műfajt: de vajon tényleg ez ma a legjobb gamer mobil?

Hirdetés