A Lenovo Vibe P1-re is megérkezett az Android Marshmallow

A Lenovo Vibe P1 legkülönlegesebb tulajdonsága kétségtelenül a fémházában rejtőzködő, 5000 milliamperórás akkumulátor, ekkora telepet általában táblagépekben talál az ember. Azt már korábban lehetett sejteni, hogy az Android 5.1.1-es rendszerrel elstartoló phabletre előbb-utóbb befut a 6.0-s frissítőcsomag, és ezt most a Lenovo elérhetővé is tette, olvasható a készülék hivatalos fórumán.

Az egyujjas használat elég nehezen kivitelezhető
A hatalmas akkumulátor immáron Android 6.0-n alapuló rendszert hajt meg [+]

„Az Android Marshmallow a következő napokban válik elérhetővé a Vibe P1 (P1A42) okostelefonra” – szól a hivatalos bejegyzés, ám a Lenovo fórumán, és a mi tesztünk témájában is jelezték a felhasználók, hogy a 6.0-s frissítés már letölthető és telepíthető.

Előzmények

  • Lenovo Vibe S1 Lite - egy könnyed villanás

    A kínai gyártó készüléke neve ellenére 5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel rendelkezik, a nyolcmagos processzor pörgeti a rendszert, az akkumulátor viszont nem bírja a tempót.

  • Lenovo Vibe P1m - tartós, de gyenge elem

    Tesztalanyunk az alsó kategóriában kürtölné világgá a hosszú üzemidő titkát, ám felemás sikert arat. A MediaTek chipset nem túl erős, az árazás viszont annak mondható.

  • Lenovo Vibe P1 - ej, ráérünk lemerülni még

    A kínaiak újdoságának középkategóriás felszereltsége és 5,5 hüvelykes kijelzője valószínűleg nem hoz lázba senkit, az 5000 mAh-s akkumulátor viszont izgalmasnak ígérkezik.

  • Újabb fotó érkezett a Lenovo Vibe P1 Pro-ról

    Egyre több információ derül ki a Lenovo új, 5000 mAh kapacitású akkumulátorral ellátott phabletjéről, néhány jó minőségű kép is napvilágot látott az eszközről.

Hirdetés