A Magic Watch 4 a Honor első eSIM-es okosórája

A MagicPad 13 és a Magic V2 mellett új okosórát is bemutatott a Honor.

A MagicPad 13 és a hajlítható Magic V2 mellett új okosórát is bemutatott a Honor, amiben van eSIM támogatás, GPS (Beidou, GLONASS, Galileo és QZSS), hangszóró és mikrofon, mindez rozsdamentes acél tokozásban, négyzetes kivitelben. A Magic Watch 4 a gyártó virtuális szolgáltatói kártyát kezelő órája, az egy fizikai vezérlőgombbal felszerelt tokozás és a szilikon szíjak pedig színben harmonizálnak a tablet színvariációival.


[+]

Az eSIM-en kívül opció a 2,4 GHZ-es WiFi-n keresztül való csatlakozás, a Bluetooth 5.2-es szabvánnyal dolgozik, fizetni pedig az NFC segítségével lehet. Az óra 5ATM minősítésű, tehát 50 méterig bírja, a termékoldal mégsem javasolja a búvárkodást, a forró zuhanyt vagy a "nagy sebességű vízi alatti tevékenységet", szóval úszni azért lehet benne, csak ne túl mélyen és szép komótosan. Már, ha így kell érteni a fordító által prezentált kínai instrukciókat.


[+]

Az információk az 1,75 hüvelykes, 450 x 390 pixel felbontású, 60 Hz-es AMOLED panelen jelennek meg, a Honor szerint egy töltéssel akár 10 napig, ami úgy jön ki, hogy a gyári beállításokat alkalmazzuk, napi két órát csatlakozik az eszköz LTE hálózathoz és 22 órát Bluetoothon a telefonhoz, aktív az intelligens pulzusfigyelés, éjszaka fut az alváskövetés, hetente max. 60 percet használjuk a különböző appokat, maximum 30 percet telefonálunk és fél órányi zenét hallgatunk meg Bluetoothon keresztül. Ebbe az üzemidőbe edzésből heti 90 perc fér bele GPS-szel és napi 50 értesítés, 6 hívásjelzés, 3 figyelmeztető, illetve 200 képernyőébresztés.


[+]

A 45,3 x 39,1 x 11,2 milliméteres házba szerelt akkumulátor méretét nem osztotta meg a Honor, rendszermemóriából viszont 32 MB került a készülékbe, belső tárhelyből pedig 4 GB. Az adatgyűjtést gyorsulásmérő, giroszenzor, geomágneses érzékelő és optikai véroxigénszint és pulzusmérő segíti, utóbbi elvileg a pitvarfibrillációt is érzékeli, de EKG híján ez valami szoftveres következtetés lehet a pulzusszám és ritmus alapján. (A termékoldal nem teljesen egyértelmű, de esélyes, hogy vérnyomást is tud mérni az eszköz.)

A Magic Watch 4 első körben 999 jüanért vásárolható meg, ami körülbelül 46 ezer forint, az ajánlott fogyasztói ára később 1049 jüanra nő, ami kicsit kevesebb, mint 50 ezer forintra jön ki átszámolva.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

Hirdetés