A második negyedévben jön a Lollipop a G2-re

Az LG India hivatalos Twitter oldalán csiripelték a vállalattól, hogy a következő negyedévben érkezik majd meg az Android 5.0 a G2-re. A legújabb zöld robotos rendszer számos újítással szolgál majd, kezdve a material dizájntól a 64 bites futtatókörnyezeten (ART) át egészen az energiahatékonyabb működésig. A tavalyi csúcsmodellre az elsők között adták ki a frissítést a koreaiak, korábban pedig már több videót láttunk arról, hogy nagyjából ugyanezt a felületet kapja majd meg a G2 is.

A kiírás szerint már nem kell nagyon sokat várni a szoftvercsomagra, valamikor április és június között lesz telepíthető a világ második legnépesebb országában. A frissítés minden bizonnyal majd' 1 gigabájt lesz, így érdemes inkább WiFi-n keresztül letölteni a pakkot. A G2 tulajdonosok egyébként igencsak régóta várják már az update-et, hiszen hiába fog heteken belül debütálni a G4, a lassan két éves modell még mindig erősnek mondható, hiszen 5,2 hüvelykes Full HD kijelző, Snapdragon 800 SoC, 2 GB RAM és 13 megapixeles kamera jellemzi.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

  • Android 5.1.1-re frissül az LG G2

    Az LG G2 is megkapja az Android 5.1.1-et, már csak kisebb finomítgatásokra szorul, néhány hónapon belül megjelenik a végfelhasználói eszközökön is.

Előzmények

Hirdetés