A Mi Mix után a Meizu és a Huawei koncepciókészüléke következhet

Úgy tűnik, hogy az okostelefonok fejlődésének következő lépcsője a (majdnem) teljes előlapot betöltő kijelző lesz. Ezt a trendet egyébként a Sharp indította, aztán jött a döbbenetesen jól kinéző (valóságban azért nem teljesen kávamentes) Xiaomi Mi Mix, és már pletykáltak az iPhone 8 és a Galaxy S8 hasonló megoldásáról is.

Virtuális valóság vagy igazi? Ez lehet a Meizu koncepciókészüléke
Virtuális valóság vagy igazi? Ez lehet a Meizu koncepciókészüléke [+]

Ugyan a Meizu Pro 6s nemrég mutatkozott be, és a gyártó mostani, abszolút csúcskészülékének számít, a híres/hírhedt @KJuma kínai weibós szivárogtató már egy ideje egy 2016. december 24-ei bemutatóra célozgat, ahol az alábbi mobilról hullhat le a lepel.

Itt még annyi keret sincs, mint a Xiaomi Mi Mixen
Itt még annyi keret sincs, mint a Xiaomi Mi Mixen [+]

Persze a kép nyugodtan lehet ügyes hamisítvány is, avagy egy tervezőasztalon ragadt koncepciótelefon, mert ugye elméletben vagy legalábbis virtuális térben nem akkora kunszt egy jövőtelefont megálmodni. Legyártani már nehezebb.

Valamit bemutat jövő héten a Huawei
Valamit bemutat jövő héten a Huawei

A Huawei kapcsán is elhangzott a minap a koncepciókészülék szó, bár a méregdrága Porsche Design Mate 9 önmagában egy különleges eszköz, amihez elég nehéz lesz itthon hozzájutni. Az biztos, hogy november 14-én, azaz jövő hét hétfőn a Huawei Kínában sajtóeseményt tart, amelyen a tippek szerint a Mate 9 Pro változata fut majd be, a fenti poszter is erre célozhat (az óra viszont egy okoskütyüre).

A Porsche Design Huawei Mate 9
A Porsche Design Huawei Mate 9 már bemutatkozott, következhet a Mate 9 Pro [+]

A PlayfulDroid szerint a Mate 9 Pro az alapváltozat felturbózott kiszerelése lehet 4600 jüanos indulóáron (6/64 GB, 190 ezer forint). A 6/128 gigabájtos 5200 jüan lehet (210 ezer forint). Hogy pontosan mit takar majd a Pro jelző a formavilágot illetően, egyelőre nem tudni, bár másutt a négy oldalán lehajló kijelző már elhangzott.

Azóta történt

Hirdetés