A Meizu m5 note-tal együtt jöhet a karperec is

A Meizu Mix bemutatója után nem sokkal röppentek fel az első hírek a várhatóan H1 név alatt bemutatkozó aktivitásmérő karperecről, ám az egyszerű és várhatóan olcsó termék hivatalos leleplezésére a mai napig nem került sor. A várhatóan OLED kiejlzős kütyü gyakorlatilag mindent tudni fog, amit a kategória megkövetel, viszont túl nagy újdonságot várhatóan nem vonultat fel: a belső oldalán mágneses töltő és pulzusmérő szenzorok kaphatnak helyet, a szoftveres környezet pedig többféle aktivitást tud majd követni.

A doboz képe alapján szinte biztosra vehetjük a nevet. A doboz képe alapján szinte biztosra vehetjük a nevet.
A doboz képe alapján szinte biztosra vehetjük a nevet. [+]

A kütyü várhatóan az m5 note-tal egyszerre, december 6-án mutathatja meg magát a nagyközönségnek, kínai ára várhatóan 229 jüan lesz, ami átszámítva 10 000 forint alatti összegnek felel meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Megérkezett a Meizu Band is

    A Meizu M5 Note mellett ma egy érdekes kialakítású aktivitásmérő is bekerült a gyártó kínálatába, csak simán Meizu Band néven.

Előzmények

  • Képeken a Meizu m5 note

    Legalábbis vannak képek, amikről azt állítják, hogy az m5 note van rajtuk, és vannak ismert paraméterek, de mintha már láttuk volna ezeket valahol.

  • A Meizu bemutatta első okosóráját

    A Meizu Mix képviseli elsőként a gyártót az okos időmérők piacán, a hagyományos megjelenés ára viszont a korlátozott funkcionalitás.

Hirdetés