A Micromax is vágott a kávákból

2017 végérvényesen úgy fog bevonulni a mobiltelefónia történetében, mint az év, amikor elkezdtek a maradék képernyőkáváktól megszabadulni, méghozzá a képarány megnyújtásával. Az LG előbb a G6-tal, majd a Q6-tal mutatott be 18:9-es, más szóval 2:1-es, Full Vision Display becenevű mobilt, és most az indiai MicroMax tett így.


[+]

A Canvas Infinity 720 x 1440 pixeles megjelenítőt kapott 5,7 hüvelyken, amelyet 2900 mAh-s telep lát el energiával. Az előlapra 16 megapixeles, a hátlapra pedig 13 megapixeles kamera került, vaku mindkettőhöz elérhető. A telefon Android 7.0 Nougatot futtat, a hátlapon ujjlenyomat-olvasó felel a biztonságért.

A Canvas Infinity lelke a négymagos Snapdragon 425, amelyhez 3 GB RAM-ot és 32 GB-os tárolót mellékeltek. A kombináció tehát a középkategóriába pozicionálja a szemrevaló ketyerét, akárcsak az ára.


[+]

Az első körben kizárólag az egyik online áruházban megvásárolható phablet szeptember 1-jétől, 10 ezer rúpiáért lesz elérhető, ami mindössze 40 ezer forintnak felel meg, ez elég jól hangzik. A regisztráció már megkezdődött a világ második legnépesebb országában.

Előzmények

Hirdetés