A Moto X is megkapja a Android L-t

Punit Soni, a Motorola készülékekért felelős alelnöke a Google+ oldalán megerősítette, hogy a Moto X-re hivatalosan is kiadják majd a legutóbbi Android frissítést. A Moto X azon kevés készülékek egyike, melyet a Motorola Mobility a Google-lel együttműködve hozott létre, amikor még az amerikai cég a keresőóriás tulajdonát képezte. A készülék egyelőre az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszert használja, ám a későbbiekben az Android L is elérhetővé válik rá. A Moto X egyébként rendkívül kelendő portéka, köszönhetően a kompakt méretnek és a 4,7 hüvelykes HD kijelzőnek. A Motorola ráadásul az elsők között adja ki az androidos update-eket, ám Soni arról egyelőre nem nyilatkozott, hogy a mostanság 4.5-ös verziószámmal emlegetett Android L mikorra várható pontosan.

Előzmények

  • Motorola Moto E - olcsó-E vagy?

    Kiválóan sikerült a Moto X, árgyilkos a középkategóriás Moto G, most pedig a filléres kategóriában alázná meg a piacot az újabb Google-mobil, ami itthon továbbra sem kapható.

  • Motorola Moto X - kézről-kézre

    Már éppen azt gondoltuk, hogy a Google kirántotta a csávából a Motorolát, amikor az egészet jól eladták a Lenovónak. Ettől még a Moto X saját kategóriája egyik legjobbja.

  • Motorola Moto G - nekünk is kéne

    Egy hibája van: nem lehet itthon kapni. Pedig slágertermék lehetne belőle azon az áron, amennyiért boldogabb helyeken kínálgatják, mert nagyon rendben van.

  • Motorola RAZR HD - az egyediség bája

    A Google által felzabált Motorola Mobility a hírek szerint döglődik. Pedig tudnak telefont csinálni, a RAZR HD is simán megállja a helyét a mezőnyben.

Hirdetés