A Note széria nevét és tollát is átveszi majd a Galaxy S22 csúcsmodellje

Note 21 nem készült, Note 22 sem várható, de a Note név nem tűnik el.

Ma már szivárgott ki ez-az a közelgő Samsung csúcsmodellek kapcsán, ám az nem érintette a kínálat tetejének számító változatot, amit eddig S22 Ultra néven tartottunk számon. Úgy tűnik viszont, hogy a Samsung egy huszárvágással megoldja, hogy a Note szériát eddig kedvelő felhasználók is megtalálják a számításaikat és közben egy névváltással egyértelművé is teszi, hogy ha beépített S-Penre van szükség, akkor melyik telefont kell keresni a boltban, ugyanis ez a modell S22 Note néven kerülhet majd piacra.


[+]

Ez a húzás nem csak megemlékezés a Note széria kapcsán, hanem újragondolása annak is, hogy korábban az volt a vezérelv, hogy az S-Pen a Fold 3-nál jön jól igazán, ám a hajítható modellbe nem tudták olyan elegánsan elhelyezni a tollat, mint korábban a Note modellekben. Azt már korábban is lehetett sejteni, hogy ha a Note nem támad fel, akkor az S széria veheti át a szerepét, így tehát nem meglepő, hogy az S22 sorozat legméretesebb darabjában találtak helyet ennek a kiegészítőnek.


[+]

A kérdés nyilván az lesz, hogy egyrészt ez a hozzáadott tartozék mennyire növeli meg a készülék méretét, miközben az S21 Ultra sem volt egy apróság, másrészt mennyivel növeli meg a termék árát, miközben eddig arról szóltak a hírek, hogy ebből a szempontból nem várható változás. És persze az is érdekes lesz, hogy a telefonba betolható S-Pen helyigénye miatt az akkumulátor kapacitását vajon szinten tudják-e tartani. Ha minden stimmel, akkor ezekre a kérdésekre február végén kaphatunk választ, a Samsung valószínűleg most sem az MWC-n durrantja el a puskaport az egyébként nagy médiazajban, hanem kicsit előrébb hozza a bemutatót, hogy még a barcelonai kiállítás előtt meg tudja mutatni az újdonságokat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés