A Samsung SPH-V650 rengeteg fájlformátumot támogat

A Samsung az SPH-V650 jelenti majd a tökéletes üzleti telefont. Mivel akadály nélkül képes PDF, Word és Excel dokumentumokat olvasni a megszokott JPG és TXT formátumokon kívül is. Az adatokat – egy adathordozóhoz hasonlóan – egyszerűen csak át kell másolnunk a számítógépünkről, és máris olvasásra készen áll. A további multimédiás szolgáltatásokról az 1.3 Megapixeles kamera gondoskodik, mellyel természetesen videókat is készíthetünk.


Forrás: Samsung

A különleges szolgáltatásoknak azonban nincs vége. A mobiltelefont – néhány korábbi modelltől eltekintve – egyedülállóan használhatjuk mindenféle távirányítható eszközök megregulázására. Tv-t, videót, hifit, légkondit, néhány világítás kapcsolót vagy akár a megfelelő eszközökkel felszerelt számítógépet is irányíthatjuk vele. A készülékház speciális bevonata elnyerte a S-Mark minősítést, mely bővebben azt takarja, hogy a rákerülő baktériumok nagyrészét egyszerűen elpusztítja. Az üzenetküldést a beépített 7 betűtípus teszi kissé fűszeresebbé.

A készülék, mint már megszokhattuk, szétcsúsztatható rendszerrel rendelkezik, míg a hatalmas LCD kijelzője 16 millió színben úszik a maga 240x320 pixeles felbontásában.

Azóta történt

Hirdetés