A T-Com segélyvonalához csatlakozott két mobilszolgáltató is

Csatlakozva a T-Com kezdeményezéséhez a Pannon GSM és a T-Mobile ügyfelei most a székelyföldi vízkárok helyreállításához járulhatnak hozzá.

Szeptember 12-én 0 órától szeptember 30-án 24 óráig a Pannon GSM és a T-Mobile közös 1749-es segélyvonalán hívásonként illetve SMS-ben is 200 forinttal támogathatják a segíteni szándékozók a székelyföldi természeti katasztrófa károsultjait. Az adományokat a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet juttatja el a rászorulókhoz.

A Magyar Ökumenikus Segélyszervezettel együttműködve a Pannon GSM és a T-Mobile is hozzájárul a székelyföldi természeti katasztrófa károsultjainak megsegítéséhez. A két mobilszolgáltató a 1749-es hívószámú segélyvonalat bocsátja az adakozni szándékozók rendelkezésére. Szeptember 12-én 0 óra és szeptember 30-án 24 óra között mindkét társaság előfizetői a 1749-es szám tárcsázásával, illetve SMS küldésével is - alkalmanként 200 forintot adományozhatnak a károsultak javára. Az összeg teljes egészében a rászorulókhoz kerül.

A 1749-es segélyvonalon legutóbb 2005 áprilisában a mátravidéki vízkárok áldozatainak megsegítésére adakozhattak négy távközlési szolgáltató ügyfelei, akik kevesebb mint három hét alatt közel 12 millió forint összegyűjtésével rendkívüli áldozatkészségről tettek tanúbizonyságot.


Azóta történt

Hirdetés