A TENAA-nál járt a Galaxy C5

Valószínűleg többen is értesültek már arról, hogy a Samsungnál egy új terméksorozatot indítanak el hamarosan, aminek első körben két friss modellje lehet, méghozzá Galaxy C5 és Galaxy C7 néven. A bemutatóra elvileg május 26-án kerül majd sor, addig pedig a készülékek még átesnek az ilyenkor szokásos jóváhagyási procedúrákon. Ebbe a körbe tartozik a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság, aminek weboldalán most a Galaxy C5 bukkant fel.


[+]

Természetesen képet is láthatunk a mobilról, aminek formaterve a szögletesség határán hever, kicsit lekerekített sarkok jellemzik, és valószínűleg fém burkolatba öltöztetik, plusz igazolja a korábban napvilágot látott fotók hitelességét. A gép lelke egy nyolcmagos processzor lesz, az alkalmazások futtatását pedig nem kevesebb, mint 4 gigabájtnyi rendszermemória fogja segíteni. A kijelző 5,2 hüvelykes és Full HD, vagyis 1080 x 1920 pixel felbontású, az adattároló mérete pedig választható, 32 vagy 64 gigabájtos. A 8 megapixeles elő-, valamint 16 megapixeles hátlapi fényképezővel ellátott, 145,9 x 72 x 6,7 milliméteres és 153 grammos mobil Android 6.0.1 operációs rendszerrel kerül majd fel a boltok polcaira.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Samsung Galaxy C5

    Snapdragon 617 rendszerchip, 5,2 hüvelykes Full HD Super AMOLED kijelző, 4 gigabájt RAM és 32/64 gigabájtos tárolóegység a felső-középkategóriában, ezt nyújtja a C-széria első darabja.

Előzmények

Hirdetés