A TENAA-nál játszottak a ROG Phone 6D-vel

Fogynak a Dimensity kiadás részletei, az Asus pedig lehűti a kedélyeket.

Szeptember 19-én kipróbálja magát az Asus a MediaTek világában, és a ROG Phone 6D, illetve a 6D Ultimate közül legalábbis az erősebbik variáció esetében a 4 nm-es Dimensity 9000+ chipet megerősítette. Kiszivárgott aztán egy rakás kép és információ, ami alapján a ROG Phone 6D a 6-tól, a 6D Ultimate pedig a 6 Prótól vesz dizájntippeket, de számos másik alkatrész is maradhat.

Ilyen a 6,78"-es és 165 Hz-es AMOLED panel, a Sony IMX766 típusú hátlapi főkamera vagy a 6000 mAh-s és 65 wattos adapter, tudta meg a Digital Chat Station. Azt pedig maga a ROG teszi hozzá, hogy a 6D Ultimate rendelkezik majd az eddigi leghatékonyabb Asus mobilos hőelvezető rendszerrel, amihez villámvideót is csatoltak feljebb.

(forrás: TENAA / Slashleaks)

Ha ez sem volna elég, ellátogatott az Ultimate kiadás a TENNA-hoz megfelelő minősítések beszerzésére, és bár az nem derül ki, hogy a kínai tesztelők mindjárt feldobták-e rá a Genshin Impactet, vagy ragaszkodtak a szokásos körökhöz. Lefotózták mindenesetre minden oldalról, újfent megerősítve az ismerős dizájnt. A premierre szeptember 19-én kerül sor.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés