A TENAA árulkodott a LeEco Le 2-ről

Egyre közelebb kerülünk a várhatóan április 20-án bemutatásra kerülő LeEco (korábban LeTV) készülékhez. A minden bizonnyal Le 2 néven debütáló, Le 1s örökébe lépő eszköz most a TENAA adatbázisában bukkant fel, így nemcsak képeket láthatunk róla, hanem a specifikációval is megismerkedhetünk.


[+]

Ami az előlapot illeti, ide egy 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelző kerül, amivel majd a MediaTek Helio X20 chipsetnek kell megküzdenie. A processzormagok számlálása tíznél ér véget, az órajel pedig 2,3 gigahertzen alakul majd, ebből következtethetünk arra, hogy nem a 0,2 gigahertzes erősebb magokkal rendelkező Helio X25 lapkáról van szó (hiszen egyébként is az Meizu exkluzív lesz). Rendszermemóriából 3, adattárolóból pedig 32 gigabájt jut, a microSD bővíthetőség rubrikája egyelőre üresen marad.


[+]

A hátlapon egy 16 megapixeles kamerával lehet majd kattintgatni, ami 1080p-ben tud videókat felvenni, szelfizni a 8 megapixeles szenzorral próbálkozhatunk. A 151,1 x 74,1 x 7,7 milliméteres és 153 grammos mobilba egy 3000 milliamperórás akkumulátor fért bele, mást azonban egyelőre nem lehet tudni, és arról sincs információ, hogy Kínán kívül hol lesz hivatalosan kapható a Le 2.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LeEco

Előzmények

  • Április 20-án érkezhet a LeEco Le 2

    Sajtóeseményt tart a fenti napon a LeEco, ahol várhatóan a Le 1s folytatása lesz a főszereplő. A feltörekvő vállalat alelnöke egy kamerafotót is közzétett.

  • Hamarosan érkezik a „LeEco Le 2”?

    A LeEco (korábbi LeTV) mindössze második éve van jelen az okostelefon piacon, máris népes tábor várja a tavaly Le 1 és Le 1s folytatását, amelynek állítólagos fotói most kiszivárogtak.

  • LeTV Le 1s - LeTeszteltük

    A telített kelet-ázsiai piacon is sikerült emlékezeteset alkotnia a mobilvilág egyik legújabb szereplőjének, bár a Le Supermobilok még nem állnak teljesen készen a határok átlépésére.

Hirdetés