A TENAA árulkodott a Xiaomi Mi 4c-ről

A Xiaomi még tavasszal dobta piacra a Mi 4i-t, ami testvérének, a Mi 4-nek egy kicsit visszafogottabb képességekkel (ez Snapdragon 615 chipsetet és 5 hüvelykes Full HD kijelzőt jelent) és kedvezőbb árcímkével rendelkező változata. Úgy tűnik viszont, hogy hamarosan még egy variáns napvilágot láthat majd, hiszen a Mi 4c névre keresztelt mobilt a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság is jóváhagyta, és már az AnTuTu adatbázisában is felbukkant.

Xiaomi Mi 4c AnTuTu
[+]

A lent látható képekből jól látszik, hogy a Mi 4c szinte teljesen ugyanúgy néz ki, mint a Mi 4i, megtartva a viszonylag kecses formatervet és a műanyag házat. Belső terén viszont előrelépés tapasztalható, hiszen az 5 hüvelykes, 1080p felbontású megjelenítőt immár a Snapdragon 808 chipset hajtja meg (két darab 1,8 GHz-es Cortex-A57, illet négy darab 1,44 GHz-es Cortex-A53 magot tartalmazó processzorral).

Xiaomi Mi 4c TENAA
[+]

A leírás szerint az Android 5.1.1 operációs rendszerrel, MIUI v7 felülettel ellátott készülék 13 megapixeles kamerát, dupla ledes villanót, 16 GB-os adattárolót (nem bővíthető sajnos), LTE támogatást, valamint 3100 mAh kapacitású akkumulátort kap. A bejelentésre minden bizonnyal hamarosan sor kerül majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés